Post by hanbebarcuwest on Mar 13, 2022 13:06:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind BMX 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind BMX 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakirati novac ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind BMX 2 2022 version ▞▞▞
Ovo je jako dobra igra i grafika je jako dobra
Fix android play good game imao je jednom na i phone-u i dobro je radio tako da se android igra ne ruši
Touchgrind BMX 2 Спортивные игры zkwj
Pola vremena se trikovi uopće ne registruju i toliko si očajan do te mjere da mi se prikazuju oglasi kad nemam wifi ili podatke
apsolutno super za igrati i sviđa mi se kako svako igralište ima razne izazove. Sviđa mi se koncept i dizajn koji ste uložili u ovo.
Sveukupno nizak fps.
Touchgrind BMX 2 Urheilupelit klbi
nevjerojatna igra toplo se preporučuje za igranje kada je vaša ploča
Ne sviđa mi se što svaki put moraš raditi istu pjesmu.
Zašto je vodoravno umjesto okomito? Ovu igricu sam igrao na svom starijem telefonu i njegovom vertikalnom. Sada je na mom novijem telefonu vodoravno. Zbog ovoga je tako teško kontrolirati bicikl na mom telefonu
super je
Najjača igricaaaaa
Stvarno mi se sviđa ova igra, zabavna je i zabavna! Budući da su bili novi u touchgrind BMX seriji, kontrole je bilo jako lako naviknuti. Ne razumijem pritužbe na kašnjenje jer moj 3-godišnji Samsung s6 može dobiti u prosjeku 40 fps čak i na maksimalnoj grafiki. Jedna stvar koja se može poboljšati je kamera. Stvarno je nezgodno i bugly i ponekad će ostati zaglavljeno na jednom mjestu i bit ću prisiljen ponovno pokrenuti igru.na pola emisije je vrlo važan trenutak igre i nije samo predstava izvrsno mjesto za biti u Premijer ligi i klub želi izvući najbolje 3 od posljednje dvije utakmice zaredom i rezultat je da imaju puno za igrati u ovom gradu pa sam bio jako razočaran ovim gradom uma što sam bio u takvoj situaciji kada smo fhdfhhvrajh
To je cool za ono što jest, ali oglasi nadmašuju njegovu vrijednost. kada je u pitanju izvlačenje ili izvođenje "touchgrind" zračnih trikova kombinacija ili koliko su neke faze uredne, može biti prilično cool/zabavno, sviđa mi se takav kakav jest, ali ako ima street, fakie, & grinds, & možda neke izmjene? Bilo bi to 3-5* imo [edit4] čovječe, pokušao sam ponovno i legalno nisam uspio ni igrati jer se oglasi lol Deinstaliraju, opet.
Toliko volim ovu igru, ali igra može biti malo kvarna, ali je i dalje dobra
Na mom mobitelu kad je 9 ujutro u UK. Zaostaje, hajde da skrenem lijevo, a ne desno, ali to popravi !!!!!
Igra je kul, ali danas sam imao problem svaki put kad pobijedim to me jednostavno vrati kući, mislim tako jednostavno. Izbacite me iz igre, ali ipak dobra igra😏
Country Capitals and Currency શિક્ષણ yixp
To je dobra igra, ali na zaslonu za odabir razine i odabira bicikla postoji ogromna traka duž desne strane zaslona
super igra....apsolutno mi se sviđa.....i povrh toga...nema puno reklama...i ne...nisu me platili programeri da govorim pozitivne stvari o igrici ....sretan sam što mogu dati dobru recenziju kada igra to zaslužuje....a većina ne...ali ova ima...
Jako dobro
Touchgrind BMX 2 Spor ctvi
Zašto je ovo 2 zvjezdice jer sada volim ovu igru, ali upravo sada izlazi iz moje igre, ponovo pokrećem igru onda nisam ništa dirao, stvarno izlazi iz moje igre, ne želim ovo izbrisati jer sam na razini 20 sav taj naporan rad! Plss Popravi moj plssss i počinjem se ljutiti na ovaj Bug, mislim i mislim da drugi izlazi previše aghhhh! ljuta sam kad je njegov izlazni izgled osvetim se na internetu onda ću nakon toga pobijediti, ali onda izlazi, pokušavam ući i još uvijek izlazim i u pravu.
Savršena igra, ali ima nekih grešaka
Pristojna igra. Kad završim trik ili preokret, odvede me na Amazon i traži da nešto kupim. Idek.
1. Jako steka 2.Kad radim flip ne zeli se ispraviti 3.Ne mogu promjeniti na romobil 4. Ne zeli driftati sto kaze da se moze 5. Uzasna igrica
Sviđa mi se zato što mi se sviđa
Pree dobar je
Stvarno zabavno igrati se i to možete raditi gdje god želite!Tako je lako i mogao sam vidjeti što radim jer sam koristio palčeve umjesto kažiprsta i srednjeg prsta
Konstantne reklame, loše kontrole, greška u igri. Ne prekida dogovor, ali definitivno neugodno.
Previše oglasa s obzirom da imate i ekonomičnost u stilu kutije za plijen. Jako, jako razočaran.
Touchgrind BMX 2 Sport jviv
Jedna od najboljih mobilnih igara ikad! Ima dobre kontrole, fiziku, igrivost i male oglase. Čak i ako niste zainteresirani za bmx irl, baš kao i ja, i dalje ćete uživati u ovoj igrici. Zadovoljstvo je vježbati, a zatim usavršavati trik. Općenito jako dobro iskustvo!
Igra je super zaostala, ne možete je igrati čak ni na samsung s20 ultra. ponekad ga ne možete ni igrati. Popravi to i dat ću 5 zvjezdica.
Ova igra je prije dobra
Jer kad sam ponovno otvorio igru moji tableti su poludjeli i možeš li je učiniti manje realističnom kao prvu igru
Losa grafika
To je stvarnoyyyyyy baddddddd
Stvarno cool igrica. Očekivao sam puno oglasa. Ova igra stvarno nema mnogo oglasa što čini igru nevjerojatnom. Kontrole su divne!!! Općenito odlična igra koju vrijedi instalirati!!!
za igranje ove igrice potrebna vam je pomoć Amazona i stalno je učitava svakih nekoliko sekundi ne mogu doći do prvog skoka, a da se ne učita barem dvaput
Deinstalirao sam gane jer sam nastavio ići na odjeljak kako i on mi je govorio da radim točno ono što radim, ali kad bih to učinio, ništa se neće dogoditi. Pokušao bih se okrenuti naprijed i bicikl bi se samo malo trgnuo. Ista stvar sa 360.
Ova igrica je super predlazem da si skinete.
Toliko dobra
Ova igra je trebala biti 5 zvjezdica. Sjajna, realistična igra s fantastičnim tečajevima i mnoštvom prilagodbi. Jedina mana u samoj igri bile su neke manje, ali dosadne greške u kontrolama, i to je bilo to. Onda, nakon što sam malo napredovao, shvatio sam zašto ova igra nije ni 4 zvjezdice. OGLASI @#$%!$#%@!!!!!!!!!!!! Svaki put kada pogriješite, ili odlučite ponovno pokrenuti, ili završiti razinu, ili odabrati razinu, ili otvoriti sanduk, ili BILO ŠTO, dobit ćete oglas! MOLIM VAS PROMIJENITE OVO NEKAKO!!!!
ovo je nevjerojatna igra, ali svaki put kada pokušam ući u igru, ekran ili svijetli plavom bojom ili je stalne svijetloplave boje i ne vidim ništa pa ne mogu igrati.
Vera dobra igra
Ponekad je pomalo dosadno, ovo je moja perspektiva pa mislim da bi igranje s prijateljima (u istoj igrici) trebalo biti cool, a također i razgovor s mikrofonom i to će povećati igru.
💩💩💩💩💩💩💩💩
5 sličica u sekundi, vrlo zaostaje, hrapavo i nespretno. loša grafika, nevidljivi zidovi, previše oglasa
Jednostavne riječi bezveze pokušavaš izvoditi trikove zapne se i ne možeš napraviti poteze i izgubiš pokušavaš napraviti flip i onda gotovo niotkuda napravi 360 zbuni se i izgubiš pokušavaš prijeći na sa strane ne možeš se srušiti i izgubiš i svaka tiketa ima dodatke da bi trebali pokušati popraviti te greške i kada to učine, možda ću možda i zaigrati igru, ali kako je sada to je sranje
vrlo dobra igra, ali bi trebala dati jasnije upute kako igrati
Touchgrind BMX 2 Urheilupelit klbi
Ovo je teško, ne mogu frontfilp ili 360 air i backfilp popraviti ovu igru sada!!!!!!! ili ću prijaviti ovu igru