Post by hanbebarcuwest on Mar 13, 2022 13:12:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų generatorius visi ▞▞▞
▞▞▞ Farm Town Village Build Story 2022 version ▞▞▞
عالی کن جعفر هستم چتا چهلو چهار رسیدم ولی پاکش کردن
Blogiausias visų laikų žaidimas
Žaidimas buvo tik daugiau laiko laukti kitų ūkių
Nuobodus ir per lėtas
Man primena HayDay. Veikia greičiau su daugybe atnaujinimų. Tik įdomu, kiek jis imsis po lvl8
man patinka šis žaidimas
vis dar bando apsispręsti
silosą ir tvartą yra per sunku atnaujinti, jūs neskiriate pakankamai išteklių, kad juos lengvai patobulintumėte, kaip galime nuimti derlių ir gyvulius, jei saugykla visą laiką pilna. saugykla turėtų būti neribota. Kitaip tai įdomus žaidimas.
Aš kaip žaidimas, bet nuobodžiai žaidžiu mini miliciją
labai gražus žaidimas wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wow yaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 👌👌👌👌👌!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 👍👍👍👍!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!💐💐💐!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! va kaip malonu!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! žaidimas numeris vienas!
Un real.. Pašalinta pusiaukelėje iki 8 lygio smdh..saugykla pilna. Nėra pinigų judėti į priekį.. Nedarykite to ppl
turi būti laisvesnis, o ne prašyti nusipirkti daiktų. neturiu čekio sąskaitos ar debeto kortelės. Taigi negaliu užsisakyti internetu.
Nekenčiu saugyklos atnaujinimų 😠 ji auga taip greitai, jei nėra pakankamai produkcijos 😠
geras žaidimas irgi neblogas
Farm Town Village Build Story Thông thường imw
Žaidimas man labai nepatinka, nes 😙😍🤔😍🤔😃🇹🇬
mielas žaidimas, man jis patinka, bet norėčiau greičiau užsidirbti monetų ir galbūt bendrauti su kitais žaidėjais. Nepažįstu nė vieno, kuris žaidžia, todėl man sunku labai toli pasiekti
tai gražu, bet man labai greitai pabodo. jokios misijos
Pats geriausias ūkininkavimo žaidimas, kokį tik esu žaidęs... išbandžiau tiek daug panašių, ir viskas velniškai trikdo... o šis veikia labai sklandžiai... vienintelis dalykas, kuris man nepatinka, yra saugykla... bet Išplėssiu Puikus darbas... Bandysiu ir kitus tavo žaidimus
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😇😇😇😇😇
Siaubinga, aš nekenčiu šio žaidimo, taip pusę laiko, kai tu nieko nedarai, ir atrodo, kad aš nieko nedarysiu, jaučiuosi kaip pusvalandį ir aš esu mergina, su kuria kalbėjausi su mergina, o ji kaip lalalala. aš idiotas idiotas idiotas idiotas idiotas idiotas ar aš idiotas aš idiotas idiotas idiotas idiotas idiotas idiotas idiotas ir tada sakau tylėk
Labai patenkintas žaidimas. Man tai labai patinka. Jei kas žais tai jo nenuvils.🙂🙂
pasiekiau 6 lygį ir neleis man pridėti karvių, nepasirodžius skelbimui apie daugiafunkcį įrankį, ir jis neleis pridėti karvių ar obelų. neverta skirti laiko.
Rašykite žaidimą, kad galėtumėte mėgautis
Tai įdomu, bet galiausiai tai sukelia daug problemų
Puiku, bet daugiau
Labai gražus žaidimas ir ūkininkavimas mano hobis
geras žaidimas, bet atlygis per vėlai
Šio žaidimo negalima įkelti
Jūsų žaidimas yra gražus ir lengvas, paprastas ir labai geras, ir aš įvertinsiu jus 100000000 žvaigždučių
Žaidimas yra įdomus. Jis taip pat turi puikią grafiką.
lėtas atsisiuntimas
tai tikrai labai smagus žaidimas. tau bus labai smagu.
عالی بود 👌
Tai įdomus žaidimas, problema ta, kad jis nustoja įkelti ir jį reikia įdiegti iš naujo, vėl ir vėl
buvo puiku, bet ar turiu pasiekti sirtento lygį, kad galėčiau pastatyti karvių aptvarą?
nedaro galimybės žaisti nemokant. labai greitai praradau susidomėjimą, nes stengiuosi, kad mano protas būtų aktyvus, o ne mano banko sąskaita.
labai ačiū už greitą atsakymą ir leiskite jam pasakyti, kad pasisveikinau ir ačiū Dievui, kad susitiksiu asmeniškai, bet turiu daug su jumis pasikalbėti ir tikiuosi, kad jums bus puiki diena, todėl negalėsime pavėžėti su manimi į parduotuvę ir gavau keletą dalykų, kuriuos dirbau su juo, kad gaučiau jo numerį, ir nežinau, ar turėčiau jį man atsiųsti ir sakyčiau, kad ji galės ir aš turiu laisvą dieną. turėsiu tai padaryti asmeniškai, bet turiu būti ten iki kito mėnesio pabaigos ir gerai
negaliu išsaugoti savo pažangos „Google“ ar „Facebook“.
Farm Town Village Build Story Alkalmi okf
privertė mane juosmeniu mano pinigus l, negaliu pasirinkti savo lgin
ŠĮ ŽAIDIMĄ SUMOKA ŽAISTI, PADEDA PAPRASTĄ GAUTI BARN IR SILO NAUJINIMUS VISADA GALITE ATNAUJINTI RAUDONUS BRANKLIUS
Geras žaidimas, bet labai lėtas
labai gražus šis žaidimas
Brain Games - improve your brain power تعلیمی pcr
geras žaidimas, bet saugykla pilna ir kaip ją išspręsti nepakanka pinigų, prašau, padėk man.
Fantastiškas žaidimas, bet su saugojimu viena problema
Ne tai, kad puiku. Geras užpildas tarp kitų geresnių žaidimų. Kas yra su visais žaidimo iššokančiaisiais langais, kaip apie tai, kaip grąžinti nemokamus deimantus, kaip jūs naudojate. Apie tai, kaip suteikti šiam žaidimui dvigubą pirštą ir pašalinti.
Aš labai myliu 😘😘😘⛲🏡 šlovės namai
žaidimas užšąla,
Farm Town Happy Town šalia mažo miesto ir miestelio. Yra nuostabus.