(Android/iOS) Blood Domination - BL Game apkrāptu kods palielināt izturību
Mar 13, 2022 13:50:05 GMT
Post by hanbebarcuwest on Mar 13, 2022 13:50:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blood Domination - BL Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blood Domination - BL Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods palielināt izturību ▞▞▞
▞▞▞ Blood Domination - BL Game 2022 version ▞▞▞
Man ļoti patīk šī lietotne
Forša spēle
BL vai Yaoi spēles mani tā aizrauj. Priecājos, ka tiku pie šīm spēlēm. Tā turpināt 👍
Man patika spēle, kamēr es varēju spēlēt, bet tagad, kad es to atveru, tas saka, ka ir kļūda, kuru es pat nevaru spēlēt. Kā to labot, jo man ļoti patīk spēle?
Lai tai ir meitenes versija 2
Tas sagādāja vilšanos visā savā saturā. Un es ienīstu spēles, par kurām ir jāmaksā, lai kaut kur nokļūtu
Es mīlu vampīrus
Man patīk spēle- Bet šobrīd spēlei ir problēmas ar darījumiem un piedāvājuma dēļa atvēršanu kopumā. Ar to es domāju, ka lietotne pastāvīgi izslēdzas un nedarbojas. (Atvainojiet, ja tam nav jēgas, mu angļu valoda nav labākā)
Tā ir lieliska BL spēle, taču kāda iemesla dēļ, atverot lietotni, man nepārtraukti tiek parādīts kļūdas ekrāns. Esmu mēģinājis restartēt tālruni, bet tas nedarbojas. Ceru, ka līdz šonakt tas atrisināsies.
Man tas patīk, bet es nezinu, kā atgūt progresu no sava vecā tālruņa
Man tas ļoti patīk Uzuki un Izayoi mīļākais pāris spēlē
Tas ir labs stāsts, bet man tas bija jāatinstalē, jo tas neļāva man iekļūt nākamajā nodaļā, bet kopumā labs stāsts
HEEHHEHEHEHEE JĀ
Yaasssßssss yaoi 🤭🤭😖😖🤤🤤🤤🤤ᕙ( ͡◉ ͜ ʖ ͡◉)
Man tas patīk, bet tas ir pārāk liels, es nevaru tērēt naudu un nevēlos lejupielādēt dažas izlases spēles. Lūdzu, izveidojiet citu veidu, kā iegūt dārgakmeņus.
Man patīk šī spēle un stāsti, kas man ir lasāmi, taču kāda iemesla dēļ, atverot lietotni, ielādes ikona vienkārši paliek mana ekrāna vidū. Šodien es to izmēģināju, un tas apstājās, kad es nokļuvu galvenajā lapā, bet, tiklīdz kokā lasu savus scenārijus, ielāde atkal ir ekrāna vidū, un es nevaru izlasīt stāstu. Tas nav mans wifi, jo tas ir pilnīgi labi, un esmu daudz reizes lasījis šo lietotni ar savu pašreizējo wifi. Tāpēc es tai piešķiru 4 zvaigznes.
tas ir labi, bet tajā tiešām nebija tā, ko es gribēju redzēt
Man tas patīk, bet palaidiet garām citas geju spēļu vēlmes un ceru, ka jūs varēsiet tās atgriezt
Es raudāju, kad sapratu, kas tas ir bc a piemēram, pirms 3 gadiem es to sāku, un tad mans telefons salūza un es ieguvu jaunu, un tas ir tas, kas mani aizsāka animē, un tad es tik ļoti centos to atkal atrast, bet es nekad. varēju, bet nesen man bija cita no Yalls vampīru spēlēm, un es gribēju redzēt, kādas citas jums ir, un tas parādījās, es biju tik laimīgs
Šī spēle ir neticama! Mīlu mākslas stilu, mīlu unikālās attiecības ar katru pāri, ļoti interesanti un tik jautri lasīt. Maksāšu par dārgakmeņiem, tiklīdz pienāks mana kredītkarte, man jāiegādājas pikanti maršruti!
Spēle ir ok, bet man nepatīk, ka, lai lasītu stāstu, jums ir jābūt šīm obligācijām
man tas patīk
Es to šodien atjaunināju, un pēkšņi nodarbība nedarbojās kā parasti. Es nevaru iegūt zeltu, jo zaudējums nedarbojās. Vai zinājāt, kāpēc vai varat to atrisināt?
Patika sižeta līnijas!
Tas ir labi, bet man patika neierobežota lasīšanas pieeja
Labi varoņi, interesants sižets. Vienā brīdī tika parādīts kļūdas ziņojums, bet pēc tālruņa restartēšanas tas pazuda. Manuprāt, sērijas ir patiešām īsas, un, ja jums ir jāsaņem monētas mācību stundās, tas var būt ļoti kaitinoši, it īpaši, ja pēkšņi ir jāsavāc vairāk nekā 8000 monētu. Varbūt, ja mēs varētu spēlēt visas 5 nodarbības vienlaikus, tas būtu forši. Es vēlos, lai mēs varētu uzreiz un ātri pārslēgties starp dažiem galvenajiem pāru sižetiem.
Es absolūti dievinu šo spēli!velns jā, tas bija ārkārtējs
Bob's World 2 - Running game ماجراجویی artl
TĀ IR MĀKSLA
Esmu BL manga un dīdžeju cienītājs, gadu gaitā esmu lasījis burtiski tūkstošiem darbu un varu godīgi teikt, ka tas, iespējams, nav jūsu laika vērts. Es līdz šim esmu spēlējis IxU maršrutu un apmēram pusi no CxT, bet tagad var apstāties. -Izstrādātāji/izdevēji ir nepārprotami mantkārīgi. -Ir ļoti maz cg un tiem ir dizaina nekonsekvences, tā tomēr ir pieklājīga māksla -Opcijas ir praktiski bezjēdzīgas -Lietotāja saskarne ir šausmīga un aizkavēta -Visur ir teksta kļūdas, pat pašā lietotāja interfeisā -Tu neko īsti nevar pārlasīt . Neskatoties uz teksta problēmām, iestatījums padara to patīkamu, lielisku ideju, kas nav pilnībā konkretizēta, bet diezgan interesanta. Varoņi saka pieklājīgi dabiskas lietas. UxI ir lielisks pāris ar jaukām tēmām un jauku seksu ar "nē nozīmē jā". Esmu gandrīz pusceļā ar CxT, un, godīgi sakot, esmu ļoti grūti aizvainojams cilvēks, un gluži kā "izvarošanas" sižetos, taču visā savā pieredzē es vēl neesmu atradis tik šausmīgu tēlu kā Takamine, tas pēkšņi ir kļuvis patiesībā. slimīgi. Es mēģināšu tikt tam cauri, lai redzētu, vai kļūst labāk, bet līdz šim tas nav izvarošana mīlīgā vai seksīgā veidā kā parasti, viņi pat vēl nav nodarbojušies ar seksu, un es jūtos pilnīgi pretīgi, un šķiet, ka tas ir tikai aizspīdēts.
Man patīk geju spēle! Esmu LGBT, tāpēc man patiešām bija vajadzīga geju anime, piemēram, trilleris. Problēma ir tāda, ka man arvien beidzas biļetes, un man vienmēr ir jāgaida līdz pulksten 16:00, taču vienalga man patīk jūsu spēles!
Es nevaru atvērt lietotni. Tas pats attiecas uz pārējām jūsu spēlēm. Viņi abi man saka "notikusi neparedzēta kļūda". Tā nav Samsung problēma, jo arī es nevaru atvērt jūsu lietotnes savā iPad. Tas arī notika tuvojoties kāda pasākuma beigām. Labojiet šo TAGAD.
Man tiešām ir vajadzīga atbilde uz šo jautājumu, jo es nevēlos to zaudēt. Es plānoju pārformatēt savu tālruni, bet es nevaru atrast neko spēlē, kas varētu "saglabāt" manu progresu, ja es to atinstalēju un atkārtoti instalēju. Vai man vispār ir tāda iespēja? ;U;
Es domāju, ka ir nepieciešams labāks veids, kā iegūt Ruby's, jo ir tik daudz ainu, kuras man nācies izlaist, jo man nav Ruby's
Tā ir sava veida grūti nopelnīt monētas un tādas lietas, kad to var izdarīt tikai no misijām.
Briesmīga klientu apkalpošana. Es nevaru piekļūt spēlei jau vairāk nekā nedēļu, taču es nesaņemu neviena atbilde par problēmas novēršanu. Esmu iztērējis naudu šai lietotnei, jo nevaru izlasīt stāstu. Visticamāk, nāksies atinstalēt spēli un zaudēt visu, par ko samaksāju.Tas ir ļoti satraucoši, jo man patika spēle, līdz tas notika. Ja man būs jāatinstalē lietotne, es to vairs neinstalēšu
asiņaini satriecoša sižeta līnija, vienkārši pasaku.😂😁😀😊😍 ,!👌
Blood Domination - BL Game Petualangan sfnt
Stāsts ir labs, bet man īsti nepatīk spēles vadīklas (╥﹏╥)
tas ir labi, bet jums tas ir jāuzlabo
Laba spēle, Bet kāpēc es nevaru ieiet tagad trīs dienas?? Lūdzu palīdziet, ja zināt.😭😭
Visās jūsu spēlēs šodien ir pārraides kļūmes kļūda. Lūdzu, izlabojiet to. Es jau esmu iztīrījis kešatmiņu un mēģinājis dažas reizes.
tas ir ļoti spilgts un atstāj jūs sēdekļa malā, līdz iegūstat vairāk biļešu, lai lasītu vairāk sēriju!
Man patīk stāsti un notikumi, kas mani traucē, es nevaru daudz lasīt un katru dienu jāgaida stāstu biļetes, un tas ir apgrūtinoši, lai iegūtu rubīnus. Es vēlētos, lai būtu spēļu sistēma, lai nopelnītu rubīnus vai vieglāks veids, kā iegādāties biļetes. Kopumā stāsts ir tik labi lasāms, ka es vienmēr esmu sajūsmā par nākamajām nodaļām! Absolūti mīlu spēli!
Šī ir ļoti moderna spēle. tas arī ļoti rada atkarību. Tas ir ļoti labs dažiem pusaudžiem, kuri interesējas par lasīšanu, arī stāsta līnija nav slikta. Pusaudži var radoši izmantot stāsta līniju un iemācīties jaunus vārdus stāstam turpinoties. Spēle arī māca mums, kā ievērot ierobežojumus un spēlēt visu dienu. Tāpēc es domāju, ka šī ir ļoti lieliska spēle. tā turpināt!!
Būsim godīgi, sižets ir problemātisks, apspiešana ir normalizēta un fetišizēta. Un tā ne lgbt rep tā tikai naudas greifers. Tomēr labas vadības ierīces.
Dievs, man ļoti patīk šī spēle, jums nav jāmaksā, lai iegūtu Sweet ED, ilustrācijas ir skaistas, es mīlu Chihaya, tāpēc cīnieties ar meh uvu Arī viņu oficiālajā Twitter tagad ir līdzekļu vākšanas kampaņa, ja mērķis ir sasniegts, tad varoņi tiks izrunāti uvu
Blood Domination - BL Game Sarguzasht omoq
Tik jauki, ka esmu veicis visus maršrutus <3
Man īsti nepatīk šī spēle.
Blood Domination - BL Game Pakikipagsapalaran zbvw